Surinaamse boze ogen ketting | Ogri ai keti
Surinaams feest | Surinaamse geboorte | Surinaamse ingi sieraden
Surinaamse boze ogen ketting | Ogri ai keti
Surinaams feest | Surinaamse geboorte | Surinaamse ingi sieraden

Ketting met ogri ai hanger

741
€ 44,95
Inclusief belasting
741
€ 44,95

Dit product is niet op voorraad.
 

Lengte:  ca. 42 cm
Gehalte: 925 zilver 
Gewicht: ca. 6,3 gram

Deze korte Surinaamse ketting met ogri ai hanger van Fokko Design heeft een stijlvol Surinaams design met een goede oog voor de details. Deze Surinaamse ketting met ogri ai hanger heeft een culturele betekenis. De ketting is geschikt voor kinderen en baby's.

De ketting is gerhodineerd. Rhodineren wordt toegepast om de koningsketting met mattenkloppers te beschermen tegen krassen en oxidatie. Hierdoor wordt de duurzaamheid van de koningsketting met mattenkloppers aanzienlijk vergroot. Ook krijgt de koningsketting met mattenkloppers door de toepassing van een rodiumlaag dezelfde lichte uitstraling als witgoud. De ogri ai hanger is niet gerhodineerd. 

Onze Surinaamse sieraden zijn bijna allemaal handgemaakt. Daardoor zijn bijna alle Surinaamse sieraden die wij aanbieden uniek!

Surinamers hebben tal van sieraden die een culturele betekenis hebben. Wij bieden door ons zelf ontworpen Surinaamse sieraden aan voor een betaalbare prijs en als u dat wenst kunnen wij uw Surinaamse sieraad personaliseren. Fokko Juweliers kan zowel klassieke Surinaamse sieraden als moderne Surinaamse sieraden ontwerpen.

Fokko Juweliers heeft als enige online juwelier een complete collectie van zowel Surinaamse zilveren sieraden als van Surinaamse gouden sieraden.

Edelmetaal
925 zilver
No reviews

OOK INTERESSANT VOOR JOU

Product toegevoegd om te vergelijken.