Betaalmogelijkheden


Alle betalingen verlopen via onze payment service provider (psp) Pay.nl


    
Betalen met Ideal bij Fokko Juweliers

Ideal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Afterpay Riverty

Afterpay Nederland wordt Riverty
AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij ons achteraf betalen tot een bedrag van €250 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Afterpay.

Afterpay Riverty

Afterpay - Achteraf betalen Belgie wordt Riverty
AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Afterpay.


Afterpay Riverty

Afterpay - Business to business wordt Riverty
AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij ons achteraf betalen tot een bedrag van €250 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van €400. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Afterpay.

Klarna Fokko Juweliers
Via Klarna kun je jouw bestelling veilig achteraf betalen of betalen in 3 delen. Deze betaalmethode is gratis en is beschikbaar voor klanten van 18 jaar en ouder. Klarna geeft jou de mogelijkheid de bestelling binnen 30 dagen te betalen. Ca. 1 week na bestelling krijg je de factuur. Let op! Achteraf betalen of in 3 termijnen betalen is niet voor iedereen mogelijk. Het kan helaas voor komen dat jouw bestelling wordt geweigerd door Klarna. Vanwege privacy-redenen wordt de reden van de weigering door Klarna niet aan ons vrijgegeven. Zie hier voor meer informatie over Klarna. 


In3 faciliteert voor Fokko Juweliers de betaaldienst: betalen in 3 termijnen (0% rente). De eerste termijn betaal je direct, de tweede en derde termijn betaal je respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Zo geniet je nu al van de bestelling en beschik je over flexibel betaalgemak. Het minimale bestelbedrag is € 50,- en het maximale bestelbedrag is € 5.000,-.

Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan: www.payin3.nl.
in3 Business- Zakelijke aankopen in drie delen betalen zonder extra kosten

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3 Business. Dé gespreid betaalmethode zonder kosten! Betaal het aankoopbedrag binnen 60 dagen, in drie gelijke delen. Het minimale bestelbedrag is € 150,- en het maximale bestelbedrag is € 30.000,-. 

Voorafgaand aan de betaling doorloop je een kort verificatieproces. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je contact opnemen met in3 Business of kiezen voor een andere betaalmethode. Meer informatie over in3 Business vind je op: www.in3business.nl.

Hoe werkt in3 Business?

Als je kiest voor in3 Business, betaal je het volledige bedrag in drie gelijke termijnen binnen 60 dagen. Direct na aankoop betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je een grote uitgave niet in één keer te betalen. Dit allemaal zonder extra kosten. Je ontvangt een e-mail of SMS zodra je termijn betaald dient te worden. Wel zo makkelijk!

Creditclick. Surinaamse sieraden in termijnen betalen


CreditClick is een manier van betalen met krediet voor je online aankopen. Betaal niet langer direct het volledige bedrag, maar betaal in termijnen met een maandbedrag dat bij je past. Dit kan in termijnen tot 48 maanden. Ideaal als de grote aankoop nét even niet uitkomt. Het is te gebruiken in Nederland voor bedragen tussen €250,- en €1000,-. Voor meer informatie over het betalen van Surinaamse sieraden in termijnen hier Fokko Juweliers accepteert ook creditcard
Creditcard (extra toeslag van 3%).
Fokkojuweliers.nl accepteert de volgende creditcards: Visa en Mastercard. Pay.nl is onze PSP (Payment Service Provider), die creditcard transacties autoriseert en uitvoert via Internet. Op de Creditcard betaalpagina vult u uw creditcard gegevens in. Pay.nl controleert gelijk uw gegevens op correctheid en geeft indien alles goed is, autorisatie. Op deze manier is Pay.nl de enige partij, die toegang heeft tot de creditcard gegevens. Geen derde partij kan de gegevens zien, ook wij niet.

 Afbeeldingsresultaat voor paypal

Paypal
Via PayPal kunt u in een veilige omgeving met uw creditcard of bankrekening betalen. Indien u houder bent van een uw eigen Paypal account kunt u direct en online betalingen overboeken naar onze Paypal account. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.


Overschrijving 
Door middel van overschrijving kunt u zelf via internetbankieren danwel via een betaalopdracht het geld overmaken.   

VVV_Logo_CadeauKaart_Algemeen_Klein_FC.J
VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is een samenvoeging van de vertrouwde papieren VVV Cadeaubon en de VVV Giftcard. Zie voor meer informatie hier. U kunt tot en met €50 per bestelling betalen met de VVV Giftcard. Bancontact
Bancontact van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. U voert uw banknummer in en bevestigt de betaling met het beveiligingsmiddel, bijv. de paslezer, van de bank. De betaling is daarna definitief en niet storneerbaar.


Apple Pay is de internationale betaaldienst van Apple. Gebruikers die in het bezit zijn van Apple devices zoals de iPhone, iPad, Apple Watch of Macbook kunnen gebruik maken van deze mobiele betaaldienst.

Overal waar je contactloos kunt betalen met jouw betaalpas, kun je nu ook betalen met Apple Pay. 


Internetgigant Google heeft een eigen betaalmethode gelanceerd. Met Google Pay betaal je online en offline aankopen in een oogwenk met een Android-smartphone. Met Google Pay koppelen gebruikers gemakkelijk hun eigen betaalpas aan een Android-smartphone, in de Google Wallet-app. Vervolgens kunnen ze, net zoals met iDEAL, contactloos betalen in winkels en webshops.

Product toegevoegd om te vergelijken.