Betaalmogelijkheden


Alle betalingen verlopen via onze payment service provider (psp) Pay.nl


    
Betalen met Ideal bij Fokko Juweliers

Ideal
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Afterpay Nederland
AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij ons achteraf betalen tot een bedrag van €250 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Afterpay.

Afterpay - Achteraf betalen Belgie
AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u uw betaaloverzicht van AfterPay via de online omgeving MijnAfterPay inzien en betalen. AfterPay houdt u daarnaast op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Afterpay.Afterpay - Business to business
AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op uw smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. U kunt bij ons achteraf betalen tot een bedrag van €250 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van €400. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar Afterpay.

Afbeeldingsresultaat voor in3 betalen
In3 faciliteert voor Fokko Juweliers de betaaldienst: betalen in 3 termijnen (0% rente). De eerste termijn betaal je direct, de tweede en derde termijn betaal je respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Zo geniet je nu al van de bestelling en beschik je over flexibel betaalgemak. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

 
Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met In3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over In3? Bezoek dan: www.payin3.nl.

Creditclick. Surinaamse sieraden in termijnen betalen


CreditClick is een manier van betalen met krediet voor je online aankopen. Betaal niet langer direct het volledige bedrag, maar betaal in termijnen met een maandbedrag dat bij je past. Dit kan in termijnen tot 48 maanden. Ideaal als de grote aankoop nét even niet uitkomt. Het is te gebruiken in Nederland voor bedragen tussen €250,- en €1000,-. Voor meer informatie over het betalen van Surinaamse sieraden in termijnen hierBillink
Betalen met Billink werkt heel eenvoudig. Jouw bestellingen ontvang je in huis en je betaalt achteraf hetgeen dat je wilt houden. Geen gedoe met vooruit betalen of wachten op retourgeld. Namens Billink ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kan betalen. Wel zo handig! Fokko Juweliers accepteert ook creditcard
Creditcard (extra toeslag van 3%).
Fokkojuweliers.nl accepteert de volgende creditcards: Visa en Mastercard. Pay.nl is onze PSP (Payment Service Provider), die creditcard transacties autoriseert en uitvoert via Internet. Op de Creditcard betaalpagina vult u uw creditcard gegevens in. Pay.nl controleert gelijk uw gegevens op correctheid en geeft indien alles goed is, autorisatie. Op deze manier is Pay.nl de enige partij, die toegang heeft tot de creditcard gegevens. Geen derde partij kan de gegevens zien, ook wij niet.

Sieraden en horloges kopen met Fashioncheque bij Fokko Juweliers
Fashioncheque
Bij alle Fokkojuweliers.nl is je Fashioncheque nu ook een geldig betaalmiddel. Je kunt je cheque nu zelfs verzilveren zonder een minimum bedrag, dus ook op afgeprijsde artikelen

Geldigheid Fashioncheque
Voor de geldigheid van je Fashioncheque kijk je op: www.fashioncheque.com

Saldo Fashioncheque
Het saldo dat je op je Fashioncheque hebt staan is niet altijd gelijk aan je aankoopbedrag.

  •  Is je aankoop duurder dan het bedrag dat je op je cheque hebt staan? Dan betaal je het resterende bedrag met één van onze andere betaalmethoden. Helaas is een deelbetaling met behulp van Afterpay niet mogelijk.

    Voorbeeld: je koopt een sieraad van €69,99 en je hebt €50,- saldo op je Fashioncheque. Het saldo van je Fashioncheque wordt dan volledig afgeschreven en je betaalt daarnaast nog €19,99.

  •  Is je aankoop goedkoper dan het bedrag dat je op je cheque hebt staan? Dan blijft het verschil gewoon op je Fashioncheque staan en bewaard voor een volgende aankoop.

    Voorbeeld: je koopt een sieraad van €34,99 en je hebt €50,- saldo op je Fashioncheque. Er wordt €34,99 van je Fashioncheque afgeschreven en je houdt nog €15,01 over voor een volgende aankoop. 

Retourneren van artikelen (gedeeltelijk) betaald met Fashioncheque
Ben je niet helemaal tevreden over je aankoop en heb je met een Fashioncheque betaald? Dan kun je jouw bestelling gewoon retourneren binnen 14 dagen. Uw tegoed wordt op uw Fashioncheque teruggestort.

 Afbeeldingsresultaat voor paypal

Paypal
Via PayPal kunt u in een veilige omgeving met uw creditcard of bankrekening betalen. Indien u houder bent van een uw eigen Paypal account kunt u direct en online betalingen overboeken naar onze Paypal account. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd.


Overschrijving 
Door middel van overschrijving kunt u zelf via internetbankieren danwel via een betaalopdracht het geld overmaken.   

VVV_Logo_CadeauKaart_Algemeen_Klein_FC.J
VVV Cadeaukaart

De VVV Cadeaukaart is een samenvoeging van de vertrouwde papieren VVV Cadeaubon en de VVV Giftcard. Zie voor meer informatie hier.Bancontact
Bancontact van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. U voert uw banknummer in en bevestigt de betaling met het beveiligingsmiddel, bijv. de paslezer, van de bank. De betaling is daarna definitief en niet storneerbaar.
Product toegevoegd om te vergelijken.