Als je het ons vraagt, zijn er twee dingen die speciale momenten in het leven nóg leuker maken: Een ticket naar Paramaribo en Surinaamse sieraden! Ben je opzoek naar het perfecte cadeau? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Fokko Juweliers vind je Surinaamse sieraden voor iedereen. Weet je niet precies welk Surinaamse sieraad je moet kiezen? Met onze gift card zit je altijd goed!

De Fokko Juweliers gift card wordt in een luxe cadeauverpakking bezorgd, zodat je iemand er direct mee kunt verblijden. De gift card is verkrijgbaar in verschillende waardes, vanaf €20 tot en met €200. De gift card is alleen online te verzilveren via www.fokkojuweliers.nl. 

Hoe verzilver ik mijn gift card?

Je verzilvert de gift card door in het bestelproces bij stap 3 de code onder het kraslaagje in te voeren en te klikken op de knop 'Toevoegen'. De waarde van de gift card wordt vervolgens in mindering gebracht op het totaalbedrag in je winkelwagen. Het invoerveld voor de gift card ziet er zo uit:

Hoe lang is de gift card geldig?

De gift card is 1 jaar geldig na de uitgiftedatum. 


Kan ik een gift card retourneren?

Het is niet mogelijk om een Fokko Juweliers gift card te retourneren. Gift cards die teruggestuurd worden, worden omgezet naar winkelkrediet in het klantaccount.


Wat gebeurt er met mijn gift card als ik mijn bestelling retourneer?

Wanneer je een bestelling retourneert, waarbij je een gift card hebt verzilverd, dan wordt de gift card opnieuw geactiveerd. Het gift card bedrag dat je voor de bestelling hebt gebruikt, wordt weer toegevoegd aan het gift card saldo. Je kunt dezelfde code daarna opnieuw gebruiken voor een volgende bestelling.

Nog vragen?

Neem contact op met ons via 050-260 11 33, info@fokkojuweliers.nl of Whatsapp 06-48821444. 

FokkoJuweliers Gift Card

Product toegevoegd om te vergelijken.