Retourbeleid


Wij doen er alles aan om u via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan uw verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden in de originele verpakking. Dit geldt niet voor speciaal bestelde en/of geproduceerde artikelen of voor diamanten producten. Indien een sieraad gedragen is en daarna een gebrek vertoont dat aan ons te wijten is, krijgt u een gerepareerde of nieuw sieraad als het niet te repareren is. U kunt de artikelen eenmaal in dertig (30) zonder opgaaf van redenen retourneren. Indien u een andere maat of lengte wilt, dan kunt u dit op een briefje aangeven. Retourneren is altijd op eigen risico. Indien u het sieraad verzekerd wilt retourneren dient u hier zelf zorg voor te dragen. Voor Nederlandse klanten is retourneren gratis. Retourneren vanuit België is voor eigen kosten. 

Indien u gebruik wilt maken van garantie, dan dient u een briefje toe te voegen wat het defect is, hoe dit gekomen is, uw telefoonnummer en ordernummer. Indien voorgaande niet is toegevoegd zal dit zorgen voor vertraging. 

Het is niet mogelijk om een sieraad te retourneren bij een van onze verkooppunten als u het in de webwinkel heeft gekocht. 

Bekijk onze algemene voorwaarden hier.

Ruilingen die niet of niet binnen de gestelde termijn ontvangen zijn worden niet door ons geaccepteerd!

Voor een retourzending kunt u de volgende procedure hanteren:

  • Plak het bijgeleverde retourlabel (die wij eenmalig verstrekken) op het pakketje en geef het af bij een PostNL punt. Op de retourlabel staat linksboven uw ordernummer. 
  • De retour dient uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst te zijn ontvangen door ons.
  • Indien een verpakking/product toch beschadigd is, kan fokkojuweliers.nl er voor kiezen het product deels te vergoeden.
  • Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op het sieradendoosje. Anders zullen wij €1,99 in rekening brengen.
  • Verpak de retourartikelen goed om beschadiging tijdens transport tegen te gaan.
  • De consument draagt het risico voor een retourzending.

Verwerking van je retourzending
Wij verwerken uw retour binnen 10 werkdagen na ontvangst. 

Retouradres voor aangetekende zendingen of indien u geen retourlabel meer heeft:
Fokko 
T.a.v. Retour
Postbus 4002
9701 EA Groningen

E-mail: info@fokkojuweliers.nl
Telefoon: 050 260 11 33 
Whatsapp: 06 488 21 44

Product toegevoegd om te vergelijken.